Summer vibes - jeugdactiviteiten t/m 14 jaar

Summer vibes

Omdat de meeste mensen niet op vakantie gaan i.v.m. Corona en vele verenigingen/sporten liggen stil is er daarom voor gekozen om 3 grote zomeractiviteiten te organiseren in 3 verschillende wijken in Bergen op zoom. Dit om bewoners en de jeugd een leuke vakantie te bieden. Te denken valt aan sportactiviteiten, (water)spelactiviteiten, lucht(spring)kussens, muziek, terras met koffie en thee voor de bewoners en nog veel meer. Iedereen is uiteraard van harte welkom maar de activiteiten zijn vooral gericht op kinderen van 4 tot 14 jaar. 

Tijdens deze zomeractiviteiten worden tijdens de uitvoering jongeren van Youthgoals uit de wijk ingezet als hulpkracht. Zij vallen op door goed gedrag, kennen veel jongeren en volwassenen en hebben hierdoor binding met de wijk.

De activiteiten vinden plaats in de zomervakantie op 3 verschillende locaties.

Summer vibes

Mocht je een kijkje willen komen nemen en een praatje willen komen maken dan ben je natuurlijk van harte welkom! Het zou fijn zijn dat je als je er bent dat je rekening houdt met de 1,5 meter afstand en de richtlijnen vanuit de RIVM. Er is uiteraard desinfectiemiddel beschikbaar en ook een kopje koffie en thee.